Ιστορία

Aegeas Εργοστάσιο Φλεξογραφία

Η αρχή

H εταιρεία ιδρύεται το 1996 από πολύπειρα στελέχη που προέρχονται από τον χώρο εκτυπώσεων εύκαμπτης συσκευασίας καλύπτοντας έτσι, ένα μεγάλο κενό στην ελληνική αγορά στον χώρο του prepress της φλεξογραφίας.

Με ειδικούς διαχωρισμούς επιτυγχάνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή παραγωγικότητα και της πιο απαιτητικής δουλειάς με σκοπό τη μέγιστη αξιοποίηση των εκτυπωτικών μονάδων. Mε το εύρος των ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων ο Αιγέας κατακτά ηγετική θέση στην ελληνική και ξένη αγορά, με εξαγωγές σε χώρες της E.E.

Aegeas εκτυπώσεις φλεξογραφίας

Ευρωπαϊκή πρωτιά

Τ2010 ο Αιγέας εισάγει στην Ευρώπη την πρώτη αυτόματη γραμμή παραγωγής Stand up Pouch με βρυσάκι το Aegeas Pouch, μία πρωτοποριακή συσκευασία κατάλληλη για υγρά τρόφιμα όπως το κρασί, το λάδι, οι χυμοί και άλλα.

Με συνεχή παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις από το 2014 το Aegeas Pouch εδραιώνεται στην Ευρώπη με κύρια παρουσία σε χώρες όπως Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Εσθονία, Λιθουανία-Καναδάς.

Aegeas εκτυπώσεις φλεξογραφίας
Quality-assurance-aegeasflexo

Διασφάλιση ποιότητας

Το εργοστάσιό μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που διασφαλίζουν την ποιοτική παραγωγή του προϊόντος μας και είναι πιστοποιημένο με ISO 9001:2015 και ISO 22000:2005-HACCP.

Σύγχρονη παραγωγή

O ΑΙΓΕΑΣ παρέχει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας στην Ελλάδα και το Eξωτερικό, με συνεχείς επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υψηλή τεχνολογία.

Παρέχουμε

Προεκτυπωτικά υλικά φλεξογραφίας στις βιομηχανίες εκτυπώσεων εύκαμπτης συσκευασίας

Κατασκευή συσκευασίας Stand up Pouch με fitment (Butterfly tap, Screw cap, Snap cap, κ.α)